Яблука в желе – простий рецепт джему з яблук на зиму

Приготування цього незвичайного (але тільки на перший погляд) джему не займе багато часу. Зате в зимові свята насолоду від його вживання всі отримають просто неймовірну.

Зауважимо, що рецепт заготовки з яблук економічний, оскільки на приготування одного кілограма яблук знадобиться всього 300 г цукру.

Як приготувати джем з яблук на зиму швидко і смачно

яблука

Для початку фрукти миємо, очищаємо від нутрощів, щоб потім не траплялися насіння.

Після цього нарізаємо плоди – це можуть бути кружечки, кубики.

Потім, пересипаємо отриману масу цукром як зазначено в рецепті.

Розміщуємо яблука в попередньо розігріту до 250 ° С духовку, очікуємо їх закипання.

Все, швидкий джем з яблук готовий. Тепер відправляємо його в банки і закочуємо.

Бажано накрити їх пледом до повного охолодження, а потім просто відправити на зберігання в льох або комірчину, щоб сонце не зашкодило заготовці. Вживати взимку смачний джем з яблук дозволяється ТІЛЬКИ великими ложками ?