Різноманітність компотів дуже радує – на будь-який смак. Чи не мале значення відіграє складність приготування, не завжди є багато часу. Даний рецепт вишневого компоту дуже простий і смачний.
Інгредієнти: Вишня

Принцип приготування в точності як попередній. Одна відмінність – цукровий сироп замінити соком з будь-яких ягід. Вишню вимити, залити водою, злити личинки. Вилучити кісточки. Вишню розкласти в банки до “плічок”, залити соком. Банки стерилізуємо на повільному вогні щоб ягода не лопнула (10 хвилин – 0,5 літрові банки, 15 хвилин – літрові). Закатати, перевернути. Після остигання заховати в підвал.
Вітамінний вишневий компот – хороший напій для будь-якого столу. Використовується в повсякденному і в святковому меню.