Анкл Бенс – це цікавий салат, який отримав свою назву завдяки соусу, популярному в 90-х. Він легко готується і чудово смакує.
Інгредієнти: Болгарський перець, Кабачки, Оцет, Помідори, Рослинна олія, Сіль, Цибуля, Цукор, Часник
Цей салат є сумішшю лечо та ікри з кабачків. Саме тому він має оригінальний смак.
Щоб приготувати 4 літра салату ( вистачає на 5 банок об’ємом в 800 мілілітрів), треба взяти:
- 2 кілограми очищених кабачків;
- 3 кілограми помідорів;
- 0,5 кг цибулі (краще дрібної);
- 5 великих болгарських перців;
- 5-6 чайних ложок оцту;
- ⅓ склянки оцту столового;
- 1 склянку цукрового піску;
- 1 склянку олії;
- часник за смаком.
Важливо! Банки перед консервуванням треба обов’язково стерилізувати.
Як приготувати Анкл Бенс з кабачків
З великих перестиглих кабачків треба видалити зернятка, почистити їх і порізати кубиками.
Далі необхідно почистити перець і порізати його невеликими шматочками.
Після цього необхідно подрібнити помідори, порізані на половинки, в комбайні і покласти в каструлю.
Туди ж треба додати олію і цукор.
Далі все треба перемішати довести до кипіння та варити 15 хвилин, при тому маса має постійно кипіти.
Тим часом візьміть цибулю і наріжте її четвертинками. Якщо вона велика – доволі крупними шматочками.
Далі додайте кабачки в помідори і проваріть ще 10 хвилин.
Тепер можна додати цибулю, дрібно порізаний або витиснений часник, перець і варити ще 15 хвилин.
Після цього прийшов час додати сіль, оцет і варити ще 15 хвилин.
Тепер можна переливати салат в банки і закочувати.
Цей смачний салат буде чудовим додатком до різних страв.