Смачний салат Анкл Бенс з кабачків з помідорами на зиму

Анкл Бенс – це цікавий салат, який отримав свою назву завдяки соусу, популярному в 90-х. Він легко готується і чудово смакує.

Цей салат є сумішшю лечо та ікри з кабачків. Саме тому він має оригінальний смак.

Салат Анкл Бенс з кабачків

Щоб приготувати 4 літра салату ( вистачає на 5 банок об’ємом в 800 мілілітрів), треба взяти:

  • 2 кілограми очищених кабачків;
  • 3 кілограми помідорів;
  • 0,5 кг цибулі (краще дрібної);
  • 5 великих болгарських перців;
  • 5-6 чайних ложок оцту;
  • ⅓ склянки оцту столового;
  • 1 склянку цукрового піску;
  • 1 склянку олії;
  • часник за смаком.

Важливо! Банки перед консервуванням треба обов’язково стерилізувати.

Як приготувати Анкл Бенс з кабачків

З великих перестиглих кабачків треба видалити зернятка, почистити їх і порізати кубиками.

Салат Анкл Бенс з кабачків

Далі необхідно почистити перець і порізати його невеликими шматочками.

Після цього необхідно подрібнити помідори, порізані на половинки, в комбайні і покласти в каструлю.

Салат Анкл Бенс з кабачків

Туди ж треба додати олію і цукор.

Салат Анкл Бенс з кабачків

Далі все треба перемішати довести до кипіння та варити 15 хвилин, при тому маса має постійно кипіти.

Тим часом візьміть цибулю і наріжте її четвертинками. Якщо вона велика – доволі крупними шматочками.

Салат Анкл Бенс з кабачків

Далі додайте кабачки в помідори і проваріть ще 10 хвилин.

Салат Анкл Бенс з кабачків

Тепер можна додати цибулю, дрібно порізаний або витиснений часник, перець і варити ще 15 хвилин.

Салат Анкл Бенс з кабачків

Після цього прийшов час додати сіль, оцет і варити ще 15 хвилин.

Салат Анкл Бенс з кабачків

Тепер можна переливати салат в банки і закочувати.

Салат Анкл Бенс з кабачків

Цей смачний салат буде чудовим додатком до різних страв.