Смачний м’ясний хліб – склад, рецепт і приготування м’ясного хліба в домашніх умовах.

М’ясний хліб – це дуже смачна страва, яка сподобається всій вашій родині. Для її приготування не треба багато часу і інгредієнтів, а смакує вона просто відмінно.

Для початку приготуйте фарш. М’ясо можете брати на свій розсуд. Потім додайте в нього яйця в пропорції: 5 яєць на 1 кілограм фаршу. Можна брати і більше яєць, це також на ваш смак.

Окрім того, в фарш можна додавати різноманітні прянощі, які вам подобаються. Це може бути корінь імбиру або хрону, трави, суміші перців. Також можна додати розмочений в молоці хліб.

Фарш з яйцями та спеціями треба дуже добре перемішати, аби вийшла однорідна маса.

Далі необхідно взяти форму, в якій буде запікатися ваш хлібець, і добре змастити її свинячим жиром. Для запікання можна використати гусятницю і навіть невелику каструлю.

Тепер лишилося добре затрамбувати фарш в форму. Слідкуйте за тим, щоб він щільно лежав, інакше у готової страви будуть негарні порожнини.

Хлібець треба випікати в духовці. Коли він буде майже готовий – дістаньте  та змастіть білком, а потім поверніть в духову шафу ще на кілька хвилин. Завдяки такій простій маніпуляції, хлібець вийде ще смачнішим та апетитнішим.

Як ви бачите, зробити хлібець – це дійсно дуже просто. А їсти його можна довго і з насолодою, намащуючи на хліб, додаючи в різні страви.

І, наостанок, пропонуємо відео, присвячене приготуванню хлібця.