Швидкі малосольні огірки з яблуками – рецепт малосольних огірків швидкого приготування гарячим способом.

Поспішаю повідомити по секрету один зі своїх улюблених і надійних способів приготування швидких малосольних огірків з яблуками. Огірочки, зроблені таким способом виходять слабосолоні, міцні і хрусткі, і дуже швидко засолюються.

Для приготування огірків по швидкому рецепту нам будуть потрібні такі продукти:

  • Огірки середнього розміру. На 3-х літрову банку приблизно – 2 – 2,5 кг.
  • Сіль кухонна – з розрахунку – 2-3 ст. лож. на 3-х літрову банку
  • Пісок цукровий – 1 стіл лож на 3 літри.
  • Яблука кислих сортів, чверть яблучка на бутель (додаємо за бажанням для додання додаткової кислинки)
  • Можна покласти будь-які спеції або ароматні трави (по Вашому смаку)
  • Часник досить 1-2 зубчики на 3 літри.

Як приготувати огірки по-швидкому.

огірки

Огірочки потрібно помити, скласти в бутлі.

Туди ж скласти і наші яблучка, попередньо їх порізавши на маленькі скибочки.

Наверх бутлів помістити приправи і подрібнений під пресом часник.

Зручність даного методу засолювання полягає в тому, що розсіл не потрібно окремо варити, сіль і цукор сиплемо прямо в бутель наповнений огірками.

Заливаємо огірки доверху окропом, потім закриваємо кришкою і ретельно перетрушуємо банку. Це потрібно, щоб сіль і цукор повністю розтанули.

Залишимо наші банки з малосольними огірками при кімнатній температурі, ласувати такими огірочками можна вже через 6 – 8 годин.

Швидкі малосольні огірки з яблуками

Йдуть зазвичай такі швидкі огірочки нарозхват, і хрумтять знатно.