Приготування малосольних огірочків за цим рецептом починаємо з підготовки зелені. Кріп – беремо молоді насіннєві головки, зелень петрушки, хрест-салат, все не дуже дрібно ріжемо, солимо, перемішуємо і мнемо, щоб пішов аромат.
Інгредієнти: Зелень петрушки, Крес-салат, Кріп, Огірки, Рослинна олія, Сіль, Часник, Чорний перець горошком
Часник дрібно нарізаємо і з’єднуємо з зеленню.
Огірки миємо, відрізаємо “попки”, розрізаємо навпіл, рясно присолюємо за місцем розрізу. У банку укладаємо “стоячи”. У міру наповнення банки пересипаємо огірки приготовленою заздалегідь зеленню. Якщо у вас не виявилося скляної банки – не біда. Можна складати огірки просто в целофановий пакет. На смаку кінцевого продукту це не позначиться.
Коли банка буде повністю заповнена – наливаємо 50-100 гр. соняшникової олії. Відразу потрібно сказати, що можна і без масла, але з маслом смачніше. Намагаємося наливати олію так, щоб вона максимально потрапила на кожен наш огірочок. Закриваємо банку пластмасовою кришкою і відкладаємо в холодний погріб або холодильник на дві години.
Минуло дві години – Все! Наші, найшвидші малосольні огірочки готові! Перевірте самі наскільки вони смачні, ароматні й хрусткі! Подаємо на стіл очистивши від зелені або разом з нею. Це вже хто як любить.
У малосольні огірки швидкого приготування на 2-х літрову банку кладуть:
- часник – 1-2 зубки;
- кріп (зелений з насінням) – 20 гр .;
- зелень петрушки – 20 гр .;
- крес-салат – 20 гр .;
- сіль – 2 столові ложки;
- рослинне масло – 50-100 гр.
Якщо якісь моменти в приготуванні малосольних огірків швидкого приготування в пакеті або банці ще залишилися незрозумілими, то можете переглянути подібний рецепт з відео