Рецепт приготування малосольних огірків у власному соку.

Всі, напевно, пробували малосольні огірки. Рецепт, здавалося б, настільки досконалий, що годі й додати. Але не тут-то було! Сьогодні ми будемо готувати огірки малосольні у власному соку! Рецепт дуже простий, але результат – перевершить будь-які очікування!

Як смачно і правильно “малосолити” огірки у власному соку.

Суть приготування полягає в тому, що розсіл замінюється огірковим соком, власне яким і будуть заливатися огірки.

Для цього треба відібрати огірочки, з яких ми будемо робити сік. Підійдуть будь-які: і великі, і маленькі, і гарні, і не красиві – там вже неважливо! Головне, їх попередньо треба обов’язково почистити, потім перетерти через сито або скористатися для цього блендером, можна соковижималкою, а далі все за цим, або будь-яким іншим вподобаним Вами рецептом, тільки з огірковим соком замість води.

Малосольні огірки у власному соку

Огірочки виходять ніжними, соковитими, підійдуть і як закуска, і як ізюминка гастрономічної програми. Так що не бійтеся експериментувати! Щиро сподіваємося, що цей спосіб приготування малосольних огірків стане одним з найулюбленіших Ваших рецептів.