Простий рецепт як консервувати гриби в кисло-солодкому маринаді на зиму в банках.

Даний простий рецепт допоможе без особливих зусиль приготувати смачні консервовані гриби, які довгою зимою урізноманітнять Ваше сімейне меню. Заготівля надзвичайно проста, її приготування не зажадає від Вас будь-яких додаткових значних витрат.

Приготування грибів в більш солодкому маринаді, практично не відрізняється від рецепта їх заготівлі в кислій заливці.

Для отримання більш солодкої заливки, в готовий маринад додають цукор (на літр води потрібно 80 г). Таку ж кількість цукру додавайте в маринад і в тому випадку, коли хочете зробити заготовку без стерилізації. При такому варіанті заготовки кількість оцту в воді збільшується в пропорції 1/1.

Зберігати заготівлю з грибів в кисло-солодкій заливці можна як в погребі, так і в холодильнику. Подаються такі консервовані гриби як закуска, або у вигляді доповнення до гарніру других страв.