Виношу на Ваш суд простий рецепт приготування в домашніх умовах дуже красивого і, безсумнівно, дуже смачного варення з райських яблучок. Воно не тільки смачне, але і зварене з цілих плодів і навіть з хвостиками, виглядає чарівно в банці, і викладеним в вазочку.
Як варити варення з райських яблук на зиму.

Пропорції прості: по склянці яблук і цукру, 2 може бути 2,5 столові ложки води.
Як завжди, перебрати яблучка, помити, видалити листочки і стеблинки.
У мідний або емальований таз скласти яблука і цукор, воду не забуваємо.
Поставити таз десь на добу в тепле місце.
1,5-2 години будемо завтра варити. Дізнатися, чи готова наша домашня заготовка на зиму просто. На блюдечко капнути 2 краплі поруч. Якщо з’єдналися швидко, то підварити ще доведеться трішки.
Таке домашнє варення в підвал можна не ховати. Баночки з маленькими ошатними яблучками в сиропі прикрасять кухню. А їсти райські яблука можна цілком (деякі навіть хвостик розжовують), сироп добре додавати до млинців або на хліб.