Хроновий сік – як вичавити сік з хрону

Хрін – унікальна рослина. Він вживається в їжу як приправа, використовується в косметології для зовнішнього застосування, а народні цілителі рекомендую хрін, як ліки від багатьох хвороб. Основним компонентом при любому застосуванні виступає сік хрону. Отримати його нескладно. Продовжувати читання Хроновий сік – як вичавити сік з хрону

Сік з персиків на зиму – рецепт з м’якоттю без пастеризації

Персиковий сік рідко викликає алергію. Він підходить для першого прикорму дітям до року і малюки його просто обожнюють. Він смачний, освіжаючий і, при цьому, має масу корисних мікроелементів. Сезон у персиків короткий і термін зберігання плодів дуже невеликий. Щоб не втратити всі ці корисні речовини, можна зайнятися їх консервацією. Продовжувати читання Сік з персиків на зиму – рецепт з м’якоттю без пастеризації

Сік з чорноплідної горобини: найпопулярніші рецепти – як зробити сік з черноплодки на зиму в домашніх умовах

Чорноплідна горобина радує своїм шикарним врожаєм незалежно від того, які погодні умови були в літній період. Цей кущ дуже невибагливий. Ягоди тримаються на гілках до пізньої осені і, якщо ви їх не встигли зібрати та на них не зазіхнули птахи, то чорноплідна горобина разом з плодами піде під сніг. Продовжувати читання Сік з чорноплідної горобини: найпопулярніші рецепти – як зробити сік з черноплодки на зиму в домашніх умовах

Варення з нектаринів на зиму – два прості та фантастично смачні рецепти

Можна нескінченно співати оди нектарину, його ніжному аромату і соковитій м’якоті. Адже, навіть сама назва фрукта натякає на те, що це божественний нектар, і буде просто злочином не зберегти частинку цього літнього дару на зиму у вигляді варення. Продовжувати читання Варення з нектаринів на зиму – два прості та фантастично смачні рецепти

Малосольні зелені помідори – проста та дуже смачна закуска на весь рік

Іноді городники стикаються з проблемою, коли ще вчора зелені і обвішані плодами кущі томатів раптово починають сохнути. Зелені помідори обсипаються – і це сумне видовище. Але воно сумне тільки в тому випадку, якщо ви не знаєте, що робити з ще не дозрілим врожаєм. Малосольні зелені помідори – прекрасна закуска, яка ні в чому не поступається малосольні огіркам. Продовжувати читання Малосольні зелені помідори – проста та дуже смачна закуска на весь рік

Ароматний сік з ківі – як приготувати смачний смузі

Тропічні фрукти і ягоди, такі як ківі, доступні в магазинах увесь рік, і вони не є сезонними фруктами. І це добре, адже корисніше пити свіжовичавлені соки, а не консервовані і сік ківі не потрібно заготовлювати на зиму. Тим більше, що в домашніх умовах це зробити практично неможливо. Ківі не терпить кип’ятіння і після варіння стає не дуже смачним. Продовжувати читання Ароматний сік з ківі – як приготувати смачний смузі

Як приготувати сік із заморожених апельсинів – рецепт смачного напою

Хтось може здивуватися, але апельсини спеціально заморожують перед тим, як зробити з них сік. Ви можете запитати – навіщо це робити? Відповідь проста, після заморожування шкірка апельсинів втрачає гіркоту, і сік виходить набагато смачніше. У рецептах можна побачити заголовки: «З 4 апельсинів – 9 літрів соку», все це майже правда. Продовжувати читання Як приготувати сік із заморожених апельсинів – рецепт смачного напою

Сік з грейпфрута: як приготувати і зберегти на зиму

У грейпфрута є маса шанувальників, яким подобається та сама гіркота, від якої більшість людей кривляться. Це всього лише танін, який міститься в плодах грейпфрута, і саме сік з грейпфрута вважається одним з найбільш корисних, але і найнебезпечніших. Якщо ви приймаєте будь-які ліки, обов’язково порадьтеся з цього питання з лікарем. Продовжувати читання Сік з грейпфрута: як приготувати і зберегти на зиму

Сік з манго – як приготувати і зберегти на зиму

Як заготовити сік з чорниці на зиму – рецепт без цукру

Чорниця відноситься до виду рослин, з приводу якого народні лікарі і світила медицини зійшлися в єдиній думці, на рахунок, майже, чарівних властивостей ягід. Якщо суперечки і виникають, то лише з питань, в якій формі чорниця корисніше. Звичайно, краще їсти свіжі ягоди, які тільки-тільки зірвали. Але ж чорниця сезонна ягода, і про те, як зберегти корисні властивості ягід на зиму, ми і поговоримо сьогодні. Продовжувати читання Як заготовити сік з чорниці на зиму – рецепт без цукру