Незвичайний рецепт варення із зелених помідорів чері

Варення з зелених помідорів чері – це цікавий, смачний і оригінальний рецепт, який сподобається тим, хто хоче побалувати себе та рідних чимось особливим.

Як варити варення з зелених помідорів чері

На 1 кілограм помідорів треба взяти

  • води – 300 мілілітрів;
  • цукру -1 кілограм.

Зелені помідори черрі

Варто вибрати гарні, рівні плоди, вимити, обрізати місце плодоніжки.

Далі помідори треба три рази проварити, змінюючи воду. Кожен раз помідори необхідно доводити до кипіння та охолоджувати. Після цього з помідорів треба зняти шкірку та відкинути м’якоть на марлю.

Доки вода стікає, треба готувати сироп. Для цього просто з’єднуємо воду і цукор, добре розмішуємо, а потім варимо в цій суміші помідори, аж доки вони не перетворяться на густе варення. Після цього необхідно додати чайну ложку лимонної цедри та трохи ваніліну для запаху і підкреслення смаку.

Після цього варення розливають по стерилізованим банкам, закручують кришками і ставлять на рушник дном догори до повного охолодження.

Таке незвичне та смачне варення можна додавати в каші, їсти з млинцями і навіть класти в пироги. Спробуйте, вам точно сподобається!