Кропива, заморожена зі щавлем і зеленню – рецепт на зиму в домашніх умовах.

Взимку, коли наш організм дуже відчуває нестачу вітамінів, така заморожена заготовка дуже урізноманітнює ваш стіл.

Кропива, щавель і зелень, освіжаючі і багаті вітамінами корисні компоненти для вашої домашньої їжі в зимовий час і зробити такий набір для зеленого борщу на зиму під силу кожній господині. За своїм складом заготовка дуже схожа на кропиву консервовану зі щавлем. Різниця тільки в способі збереження. Яким способом скористатися вирішувати вам, дорогі читачі.

Як приготувати кропиву з зеленню заморожену.

Зберіть свіжий щавель (1 пучок), кропиву молоду свіжу (0,5 пучка), трохи петрушки і кропу, все поріжте.

кропива заморожена
Фото. Заморожена заготовка з кропиви і зелені для перших страв

Скласти суміш в поліетиленовий пакет або стійкий до низьких температур лоток або баночку і відправити в морозилку. Таких наборів можна зробити кілька. Заготівля вийде порційна.

Взимку просто додаєте все це в борщ. Зберігаємо такі заготовки в морозилці холодильника.

Спробуйте зробити самі і переконайтеся, що заготовити кропиву для перших страв просто в морозилці можна дуже швидко.