Кропива – вітаміни на зиму. Консервація зі шпинатом.

У цьому рецепті до лікувальних властивостей кропиви додаються корисні властивості шпинату. До складу цієї заготовки на зиму входять вітаміни, мікроелементи білки і каротин. Поєднання кропива-шпинат підвищує гемоглобін, а наявний вітамін Е дуже корисний для шкіри.

Як приготувати кропиву зі шпинатом на зиму в домашніх умовах.

Все потрібно зробити як в рецепті “Кропива консервована“. Ось тільки взяти потрібно 2 частини шпинату, 1 частину кропиви і 1 частину води.

Зберігати баночки з консервацією бажано в прохолодному місці: підвалі або в холодильнику, можна просто в шафі, якщо вдома не жарко.

Консервована кропива зі шпинатом підійде для смачних протертих супів, які особливо корисні дітям.