Пропонуємо вам ще одну цікаву та просту заготовку на зиму, яка зроблена на основі зелених помідорів.
Інгредієнти: Зелені помідори, Морква, Оцет, Сіль, Спеції, Цибуля
Для її приготування знадобляться інгредієнти, які дуже легко купити і коштують вони копійки.
Отже, необхідно взяти:
- зелені помідори – 1 кілограм;
- морква – 300 грамів;
- цибуля ріпчаста – 300 грамів;
- сіль – 1 столова ложка;
- оцет 6% – 1 столова ложка.;
- спеції за смаком.
Як зробити салат із зелених помідорів на зиму
Помідори треба помити, трохи обсушити, аби стекла вода, та порізати на кубики.
Потім помити, почистити моркву і потерти на крупній тертці.
Далі необхідно нарізати досить великими шматочками цибулю.
Викладіть цибулю на сковорідку з розпеченою олією, підсмажте до золотого кольору, додайте моркву і тушкуйте на повільному вогні 15-20 хвилин.
Додайте помідори і тушкуйте ще 15-20 хвилин.
Тепер додайте спеції (це може бути кріп, хмелі-сунелі або інші приправи), налийте оцет та вимкніть вогонь.
Складіть салат в банки, які ви попередньо стерилізували, закатайте кришками, поставте догори дном, закрийте ковдрою і лишіть на ніч. Потім можна переставляти їх в льох або шафу.
Приготування цього салату не потребує витрачання великої кількості часу і сил, а смак він має просто чудовий.