Чорна смородина зацукрована в білку – домашні заготовки на зиму – старовинні рецепти.

Багато господинь, роблячи заготовки на зиму, використовують старовинні рецепти – рецепти наших бабусь. Чорна смородина зацукрована в білку відноситься до таких. Це оригінальний рецепт, простий і захоплюючий у виконанні.

Свіжа чорна смородина

Приготування цієї заготовки на зиму з чорної смородини, в принципі, досить просте.

Чашку цукру-піску розчинити в білку.

Додати столову ложку соку лимона. Розтерти, поки отримана маса не загусне.

Обваляти в ній ягоди смородини.

Чорна смородина зацукровані в білку
Чорна смородина зацукрована в білку

Висипати на блюдо посипане цукровою пудрою і дати гарненько обсохнути.

Скласти в банки.

Ось такі бувають прості старовинні рецепти домашніх заготовок. Така чорна смородина зацукрована в білку взимку, напевно, припаде до смаку і дітям і дорослим.