Багато господинь, роблячи заготовки на зиму, використовують старовинні рецепти – рецепти наших бабусь. Чорна смородина зацукрована в білку відноситься до таких. Це оригінальний рецепт, простий і захоплюючий у виконанні.
Інгредієнти: Цукор, Чорна смородина, Яєчний білок
Приготування цієї заготовки на зиму з чорної смородини, в принципі, досить просте.
Чашку цукру-піску розчинити в білку.
Додати столову ложку соку лимона. Розтерти, поки отримана маса не загусне.
Обваляти в ній ягоди смородини.
Висипати на блюдо посипане цукровою пудрою і дати гарненько обсохнути.
Скласти в банки.
Ось такі бувають прості старовинні рецепти домашніх заготовок. Така чорна смородина зацукрована в білку взимку, напевно, припаде до смаку і дітям і дорослим.