Тропічні фрукти і ягоди, такі як ківі, доступні в магазинах увесь рік, і вони не є сезонними фруктами. І це добре, адже корисніше пити свіжовичавлені соки, а не консервовані і сік ківі не потрібно заготовлювати на зиму. Тим більше, що в домашніх умовах це зробити практично неможливо. Ківі не терпить кип’ятіння і після варіння стає не дуже смачним.
Інгредієнти: Ківі
Щоб довезти до наших магазинів ківі, їх зривають ще зеленими і фактично вони дозрівають в дорозі. Через це дуже часто ми купуємо ківі, які просто неймовірно кислі і мало хто може з’їсти цілий плід, навіть не скривившись. Але не викидати ж покупку, тим більше, що вони такі дорогі.
З кислих ківі можна приготувати сік, і розбавити його іншими, більш солодкими соками.
Щоб приготувати сік з ківі, не потрібна соковижималка. Ківі корисніше з м’якоттю, а насіння настільки дрібні, що ви їх навіть не помітите.
Очистіть ягоди ківі від волохатої шкірки, складіть їх в блендер і збийте до однорідної маси.
Ось це пюре і вважається соком ківі. А щоб його можна було пити через трубочку, змішайте його з мінеральною водою, або будь-яким іншим соком.
З соком ківі добре поєднується банан і полуниця , але дехто віддає перевагу більш різкому смаку і додає апельсиновий сік .
У будь-якому випадку, навіть половина склянки соку ківі може замінити таблетку Мезиму, якщо ви переїли, або Аспірин, якщо підступає застуда. Саме свіжий сік з ківі використовується як допоміжний засіб для лікування багатьох захворювань, Так само, не повинні залишати без уваги сік ківі ті, хто хоче схуднути, але залишатися здоровим і красивим.
Як приготувати зелений смузі з ківі та інших фруктів, дивіться на відео: