При філеруванні червоної риби черевця сьомги, зазвичай, відкладають окремо. На черевцях занадто мало м’яса і багато жиру, тому, гурмани віддають перевагу чистому філе, а не риб’ячому жиру. Але, вони просто не знають чого себе позбавляють. Засолені черевця сьомги – це одне з найбільш смачних і корисних рибних страв. Продовжувати читання Як засолити черевця сьомги – класичний рецепт
Тег для заготовки на зиму: Засолка сьомги
Як солити сьомгу – два простих рецепта
Щоб зберегти всі корисні речовини, які містяться в рибі, її потрібно дуже акуратно готувати. Лососеві, до яких відноситься сьомга, мають масу цінних мікроелементів, і зберегти їх можна, якщо засолити сьомгу правильно. У покупній солоній сьомзі їх може і не бути, так як при промисловій обробці використовуються консерванти, вдома ж ви самі додаєте потрібні інгредієнти, і риба виходить не тільки кориснішою, але і смачнішою. Продовжувати читання Як солити сьомгу – два простих рецепта