Хто ж не любить свіженьку редиску?! Яка неймовірна смакота – весняний салат із хрумкою редискою, що має приємний ледь гіркуватий присмак. Зі сметаною та зеленою цибулькою – смачно та корисно!
Та сезон на цей овоч проходить швидко. А заморожувати редиску зовсім не просто – адже, робити це у звичайній морозилці неможливо. Річ у тому, що температура -18 до -24 ° С, яка є стандартною для морозильних камер, не підходить для соковитої редиски. Рідина у ній заморожується у формі мікроскопічних кристалів, які порушують структуру плодів. І після розморожування редиска не має вигляд свіжої, а стає, як водянисте пюре.
Продовжувати читання Як заморозити редиску на зиму і чи можна це робити – рецепти заморозки