Домашній винний оцет зробити самостійно, маючи рецепт і освоївши приготування – просто. Краще всього робити його після того, коли Ви заготовили виноградний сік або вино. Переробивши для домашнього оцту мезгу яка залишилася – це отримати подвійну користь від один раз купленого продукту. Таким чином, щоб приготувати оцет в домашніх умовах свіжий виноград купувати не розумно. Продовжувати читання Винний оцет – рецепт як зробити оцет виноградний в домашніх умовах.
Тег для заготовки на зиму: Винний оцет
Червоний винний оцет в домашніх умовах
Восени збираю і переробляю червоний виноград. З цілих і стиглих ягід заготовлюю на зиму сік, вино, варення і джем. А якщо в процесі переробки ягід винограду залишається макуха або, так звана мезга, то ці залишки я не викидаю. Продовжувати читання Червоний винний оцет в домашніх умовах