Як зробити варення з урюка – готуємо варення з сушених абрикосів з кісточками

Деякі називають урюком плоди абрикоси дички. Вони завжди дуже дрібні і очистити їх від кісточки дуже складно. Але, це трохи не так. Урюк – це не особливий сорт абрикос, а будь-які висушені абрикоси з кісточкою. Найчастіше, з урюка готують компот, але і варення з урюка виходить дуже смачним. Воно дещо відрізняється від варення зі свіжих абрикос, але, як на мене, лише в кращу сторону. Воно більш насичене, ароматне, хоча і більш темного бурштинового кольору. Отже, рецепти варення з урюку – тема цього посту. Продовжувати читання Як зробити варення з урюка – готуємо варення з сушених абрикосів з кісточками