Царське варення з аґрусу з горіхами – простий рецепт

Особливість царського варення з аґрусами полягає в тому, що в десь в половині ягідок можна зустріти волоські горіхи. Вони додають цікавий присмак, а також стають сюрпризом для тих, хто їсть цю страву вперше. Тому якщо ви хочете побалувати себе чимось неймовірно смачним та цікавим – пропонуємо вам рецепт царського варення з аґрусу з горіхами. Продовжувати читання Царське варення з аґрусу з горіхами – простий рецепт

Варення з винограду з волоським горіхом на зиму – простий рецепт

Так вже вийшло, що винограду в цьому році було достатньо і, як би мені не хотілося отримати всю користь від свіжих ягід, все одно частина лежала в холодильнику. І тоді я згадала про цей простий і швидкий спосіб використати його, щоб не пропадав.

Продовжувати читання Варення з винограду з волоським горіхом на зиму – простий рецепт