Домашній джем з глоду з яблуками.

Якщо з’єднати плоди глоду і стиглі яблука, то виходить відмінний і гармонійний смак. Плоди вдало доповнюють і відтіняють один одного. Якщо таке поєднання, ароматне і з ледь помітною ненав’язливою кислинкою, цікаве для Вас, то скориставшись нашим домашнім рецептом, можете легко приготувати асорті джем з глоду з яблуками. Продовжувати читання Домашній джем з глоду з яблуками.

Домашнє варення з глоду без кісточок з цукром – рецепт простий і корисний.

Варення з глоду зварене без кісточок – заготовка, для приготування якої можна брати і дикі, і культурні ягоди. Останні відрізняються великою кількістю м’якоті. Продовжувати читання Домашнє варення з глоду без кісточок з цукром – рецепт простий і корисний.

Варення (джем) з глоду і чорної смородини – смачна домашня заготовка на зиму.

Зимові заготовки з плодів глоду дуже корисні. Але сам по собі глід дещо сухуватий і соковитий і смачний джем з нього навряд чи приготуєш. У цьому домашньому рецепті заготовки розповім, як за допомогою смородинового пюре з щільних плодів глоду зробити апетитне варення – джем. Продовжувати читання Варення (джем) з глоду і чорної смородини – смачна домашня заготовка на зиму.