Сире варення з чайної троянди – смачна заготовка без варки

Чайна троянда – це не просто ніжна і красива квітка. В її пелюстках міститься величезна кількість вітамінів і мікроелементів. Тому, багато господинь навесні, традиційно, готують варення з ароматних рожевих пелюсток. У заготовках, що пройшли термічну обробку (варіння), велика частина вітамінів втрачається. Хочу поділитися з вами рецептом трояндового варення без варки. Продовжувати читання Сире варення з чайної троянди – смачна заготовка без варки

Варення з чайної троянди і полуниці – ароматна та смачна заготовка на зиму

Одна з найперших весняних ягід це красуня полуниця, і ягідку цю мої домочадці люблять як в сирому вигляді, так і у вигляді варення та джемів. Полуниця сама по собі ягода дуже ароматна, але цього разу я вирішила в полуничне варення додати пелюстки чайної троянди. І вийшло у мене неймовірно ароматне та смачне асорті – варення з чайної троянди і полуниці. Продовжувати читання Варення з чайної троянди і полуниці – ароматна та смачна заготовка на зиму