Варення з баклажанів з горіхами на зиму – незвичайний рецепт вірменської кухні

Страви вірменської національної кухні часом дивують і захоплюють тим, як уміло вони поєднують те, що поєднати, здавалося б, неможливим. Рецепт однієї з таких «неможливих» страв, ми зараз і розглянемо. Це варення з баклажанів або з синеньких, як ще часто їх називають. Є декілька способів, як позбутися від характерної баклажанам гіркоти. Хтось використовує для цього сіль, хтось соду, але з власного досвіду я знаю, що вся гіркота міститься лише в шкірці і якщо ви її очистите, то ніякі вимочування вам не знадобляться. Продовжувати читання Варення з баклажанів з горіхами на зиму – незвичайний рецепт вірменської кухні