Як солити сироїжки на зиму – гарячий і холодний спосіб

Сироїжки можна їсти сирими, але задоволення від цього мало. Вони їстівні, але не дуже смачні. Смак вони набирають, якщо їх засолити. Як солити сироїжки, і які гриби вибрати, ми зараз і поговоримо. Багато любителів тихого полювання не раз бачили сироїжки в лісі і знають, що колір капелюшки у сироїжок може бути різним. І треба сказати, що це не єдина відмінність між сироїжками. Колір капелюшка говорить про смак гриба. Продовжувати читання Як солити сироїжки на зиму – гарячий і холодний спосіб

Як засолити вовнянки на зиму – два способи посолу

В Україні засолювання вовнянок є звичайною справою. В Європі ж ці гриби вважаються отруйними, і грибники їх обходять стороною. Як завжди, істина знаходиться десь посередині. Вовнянки ( також називають: мохначка, рижок березовий, скрипух) відносяться до умовно їстівних грибів, але якщо їх правильно засолити, проблем не буде. Продовжувати читання Як засолити вовнянки на зиму – два способи посолу