Жовті сливи в сиропі на зиму – рецепт без кісточок

Стиглі, соковиті і ароматні жовті сливи в будь-який час року стануть бажаним частуванням, а щоб вони змогли радувати нас своїм неймовірним смаком цілий рік, можна заготовити сливи в сиропі. Так як в банки складати будемо сливи без кісточок, то, в принципі, для заготівлі підійдуть плоди будь-якого кольору, головне, щоб у них кісточка від м’якоті легко відокремлювалася. Продовжувати читання Жовті сливи в сиропі на зиму – рецепт без кісточок

Сливовий сироп на зиму – як зробити сироп із слив в домашніх умовах

Сливові чагарники і дерева, зазвичай, дають дуже хороший урожай. Вправні садівники справляються з великою кількістю плодів, заготовлюючи їх на зиму. Крім звичних консервованих на зиму компотів, варення і джемів можна заготовити дуже смачний сироп зі слив. У кулінарних цілях його використовують, як соус для млинців чи випічки, а так же, як наповнювач для освіжаючих коктейлів. Продовжувати читання Сливовий сироп на зиму – як зробити сироп із слив в домашніх умовах