Зазвичай, урожай ароматної вишні радує великими обсягами. Часу, щоб зайнятися її перероблюванням не дуже багато, тому що вже після перших 10-12 годин, після того як ягоди були зірвані з дерева, вони починають бродити. Проте господині встигають приготувати велику кількість компотів та варення, і задумуються, чим би ще таким цікавим та смачним здивувати своїх близьких. Сироп, мабуть, найідеальніший варіант у такому випадку. Ці ласощі прекрасно доповнять морозиво чи млинці. Сироп стане смачною основою для різних напоїв, а ще незамінним “помічником” під час просочування коржів для тортів.
Тег для заготовки на зиму: Сироп з вишні
Рецепт сиропу з вишневого листя – як приготувати в домашніх умовах
Поганий врожай вишні не означає, що на зиму ви залишитесь без вишневого сиропу. Адже, зварити сироп на зиму можна не тільки з плодів дерева, але і з його листя вишні. Зрозуміло, смак буде трохи іншим, але яскравий вишневий аромат ви ні з чим не переплутаєте. Сироп з вишневого листя часто готують з ягодами чорної смородини, чорноплідної горобини та іншими дарами саду, що додає йому більш яскравий колір і смак. Продовжувати читання Рецепт сиропу з вишневого листя – як приготувати в домашніх умовах