Сироп з кульбаб: основні способи приготування – як зробити домашній мед з кульбаб

Сироп з кульбаби знаходить все більше поціновувачів. Зовні цей десерт нагадує мед, тому більшість його так і називають. Звичайно ж, смак так званого меду з кульбаб відрізняється від натурального, але вміст корисних речовин в ньому майже однаковий. Якщо вживати настій з цих квіток щоранку по 1 чайній ложці, то можна перемогти в боротьбі з вірусами та різними простудними захворюваннями. Також цей сироп нормалізує травлення та обмін речовин. Люди, які мають захворювання печінки чи жовчного міхура, застосовують кульбабовий мед в цілях профілактики, коли перебіг хвороби загострюється.

Продовжувати читання Сироп з кульбаб: основні способи приготування – як зробити домашній мед з кульбаб