Як сушити болгарський перець на зиму в домашніх умовах – всі секрети сушки перцю

Болгарський перець – це гарний і смачний овоч, який подають в різних видах. Він може бути вареним, тушкованим, консервованим і навіть сушеним. Сушений болгарський перець або паприка – це дуже смачна приправа. Тому варто обов’язково мати її під рукою. І якщо ви хочете додавати в страви паприку без всіляких домішок –  пропонуємо вам рецепт сушіння болгарського перцю. Продовжувати читання Як сушити болгарський перець на зиму в домашніх умовах – всі секрети сушки перцю

Вогненні запаси: що можна приготувати з гіркого перцю на зиму

Багато господинь добре знайомі з гірким стручковим перцем. При додаванні його до страв треба знати чітку межу, щоб їжа не отримала «неможливу гостроту». Варто пам’ятати, що крім аромату та оригінального пікантного смаку гіркий перець радує ще й лікувальними властивостями. Тому дбайливі господині цікавляться, як правильніше заготовлювати його, щоб зимою подарувати рідним неповторний смак домашніх страв з пікантними нотками.

Продовжувати читання Вогненні запаси: що можна приготувати з гіркого перцю на зиму