Як правильно сушити базилік – сушений на зиму базилік в домашніх умовах

Базилік – це одна з найароматніших приправ, яку можна використовувати для приготування супів, м’яса, риби, додавати в салати. Базилік завжди надає їжі ароматних ноток та робить їх дуже оригінальними. Навіть звичайний овочевий суп, з базиліком починає грати новими смаковими фарбами.

Саме тому, варто в будь-яку пору року обов’язково мати таку зелень під рукою. І щоб зберегти в базиліку всі корисні властивості та чудовий аромат, його рекомендують просто засушити. Це дуже простий спосіб зберігання зелені, який підходить абсолютно всім. Зараз ми розкажемо, як правильно збирати та сушити базилік, аби він довгий час лишався неймовірно ароматним.

Продовжувати читання Як правильно сушити базилік – сушений на зиму базилік в домашніх умовах