Сушені зерна кукурудзи в домашніх умовах

Як відомо науковцям, кукурудзу почали вирощувати стародавні ацтеки 12 тисяч років тому. Ця культура напрочуд поживна і нею можна годуватися як людям, так і свійським тваринам. Виведення нових сортів не зупиняється до цього часу, які відрізняються одне від одного  розмірами качанів, кольором та смаком. Кукурудзяна каша – відома усім жителям Землі, та хіба ж люди зупинилися лише на одному цьому рецепті.

Продовжувати читання Сушені зерна кукурудзи в домашніх умовах

Зерно: різні способи сушіння – як сушити зерно в домашніх умовах

Багато людей на своїх ділянках вирощують різні зернові культури, такі як пшениця, жито, ячмінь. Отримані зерна в подальшому пророщують і вживають в їжу. Звичайно, обсяги врожаю далеко не виробничі, але продути, вирощені самостійно, також потрібно вміти правильно обробити. Продовжувати читання Зерно: різні способи сушіння – як сушити зерно в домашніх умовах