Сушка кураги на зиму в домашніх умовах. Як правильно заготовити і зберігати курагу

Сушений абрикос – це дуже корисна заготовка, яка прекрасно смакує та насичує організм великою кількістю вітамінів та мікроелементів. Саме тому, якщо є можливість, варто заготувати на зиму курагу. Цей від сушки дуже смачний та легкий в приготуванні. Пропонуємо вам декілька способів сушіння кураги. Продовжувати читання Сушка кураги на зиму в домашніх умовах. Як правильно заготовити і зберігати курагу

Як сушити абрикоси на зиму – готуємо курагу, урюк і кайсу в домашніх умовах

Сушені абрикоси – це одна з найсмачніших заготовок з фруктів на зиму. Таку сушку можна додавати в страви, робити з них компот або просто їсти замість цукерок. Зараз ми вам розкажемо, як приготувати різні види сушеного абрикосу: курагу, урюк та кайсу. Продовжувати читання Як сушити абрикоси на зиму – готуємо курагу, урюк і кайсу в домашніх умовах