Як сушити рукколу

Рукола – класичний продукт в італійських грецьких та іспанських соусах, що подають до пасти та до страв із риби і м’яса. Ця зелень не дивує розкішним виглядом – просто дрібненькі листочки, що помережані, наче їх обрізали хвилястими ножицями. Ті, хто не споживає руколу, навіть не здогадуються, що ця рослина має ніжний гірчично-горіховий смак. А аромат нагадує свіжий болгарський перчик. Та, найголовніше в цій зелені – її склад: фолієва кислота, вітамін С, калій, магній, цинк, залізо і селен, вітаміни групи В. А ще руколу вважають гарним афродизіаком. Її вживають для підвищення імунітету та для профілактики ракових захворювань. Рукола має заспокійливу дію та включає компоненти, що зміцнюють стінки кровоносних судин. Тож, якщо ви стали любителем цієї чудової рослини – ласкаво просимо спробувати смачну й дуже корисну руколу!

Продовжувати читання Як сушити рукколу