Як солити білі вовнянки на зиму – два способи засолу

Біла вовнянка – це не що інше, як білянка пухнаста, мохначка біла, груздь пухнастий. Вони відносяться до одного виду грибів, але відрізняються від вовнянок лише кольором, і деякими смаковими якостями. Солити білянки можна гарячим і холодним способом, враховуючи лише той факт, що ці гриби мають тонкий смак і аромат. Спеції можуть знищити цей смак, і з ними потрібно бути обережніше. Продовжувати читання Як солити білі вовнянки на зиму – два способи засолу

Як засолити вовнянки на зиму – два способи посолу

В Україні засолювання вовнянок є звичайною справою. В Європі ж ці гриби вважаються отруйними, і грибники їх обходять стороною. Як завжди, істина знаходиться десь посередині. Вовнянки ( також називають: мохначка, рижок березовий, скрипух) відносяться до умовно їстівних грибів, але якщо їх правильно засолити, проблем не буде. Продовжувати читання Як засолити вовнянки на зиму – два способи посолу