Сало вже давно стало візитною карткою України. Україна велика і рецептів, як засолити сало – безліч. У кожній області, в кожному селі свої рецепти і всі вони неймовірно смачні.
Тег для заготовки на зиму: Солоне сало
Як солити сало з прошарком – два простих рецепти
Сало з прошарком це вже делікатесний продукт і від способу його соління багато в чому залежить смак. Навіть самий смачний і недешевий шматок сала з прошарком можна зіпсувати, якщо його неправильно засолити, або зберігати. Продовжувати читання Як солити сало з прошарком – два простих рецепти
Як засолити сало для копчення: два способи засолу
Перед копченням, всі м’ясні продукти потрібно солити. Це саме стосується і сала. Специфіка копчення така, що, в принципі, не має значення спосіб засолу. Якщо для тривалого зберігання рекомендується сухий посол, то для копчення можна використовувати як замочування в розсолі, так і сухе соління. Продовжувати читання Як засолити сало для копчення: два способи засолу