Натуральні консервовані сливи без цукру половинками у власному соку – кращий рецепт заготовки з слив на зиму.

Є безліч рецептів, як консервувати сливи. Запропонований нами рецепт слив у власному соку (без цукру), більше підійде для заготовок у якості подальшого використання для домашніх пирогів, компоту чи киселю. Сливи підготувати не складно: лише розділити на половинки та повитягувати кісточки. Фрукт, заготовлений таким чином, найбільше схожий на свіжий, який ви щойно зірвали з дерева.

Продовжувати читання Натуральні консервовані сливи без цукру половинками у власному соку – кращий рецепт заготовки з слив на зиму.

Слива Мірабель у власному соку без кісточок і цукру або просто «слива в підливі» – улюблений рецепт заготовки зі слив на зиму.

Слива «Мірабель» один з улюблених в нашій родині сортів сливи для заготовки на зиму. Через природний приємний аромат плодів, наша домашня заготовка сливи без кісточок не вимагає ніяких ароматичних або смакових добавок. Увага: навіть цукор нам не буде потрібен. Продовжувати читання Слива Мірабель у власному соку без кісточок і цукру або просто «слива в підливі» – улюблений рецепт заготовки зі слив на зиму.

Натуральні сливи у власному соку з цукром – швидка заготовка на зиму з сливи без кісточок.

Швидко заготовити сливи на зиму можна просто використовуючи цей простий рецепт заготовки. Консервована злива у власному соку виходить натуральною та смачною. Все, що Вам буде потрібно додати до плодів при приготуванні – це цукор. Продовжувати читання Натуральні сливи у власному соку з цукром – швидка заготовка на зиму з сливи без кісточок.