Сік із чорної смородини на зиму без цукру – зберігання у банках та заморозка

Сік з чорної смородини буде зовсім не зайвою консервацією у вашій коморі. Адже, ягода багата вітамінами і взимку ви дуже оціните свою завбачливість. На відміну від сиропу, сік із чорної смородини можна готувати без цукру або з його мінімальною кількістю. Продовжувати читання Сік із чорної смородини на зиму без цукру – зберігання у банках та заморозка

Ягідний сік з червоної смородини на зиму – прості рецепти

Червона смородина користується особливою прихильністю садівників і господинь. Терпка солодкість з кислинкою просто не потребує виправлень, а яскравий колір радує очі і робить будь-яку страву з червоною смородиною неймовірно красивою і корисною. Сік із червоної смородини чудово зберігається всю зиму і на його основі можна робити безліч страв та соусів. Продовжувати читання Ягідний сік з червоної смородини на зиму – прості рецепти