Повидло – це така ж смачна заготовка, як і варення. Але у повидла є свої плюси. Наприклад, його частіше використовують для приготування канапок, бо повидло ніколи не розтікається так сильно, як варення. Саме тому, варто знати рецепти приготування як варення, так і повидла. І зараз ми вам розкажемо, що треба робити, щоб приготувати смачне повидло з чорної смородини. Продовжувати читання Як приготувати повидло з чорної смородини на зиму – рецепт
Тег для заготовки на зиму: Повидло зі смородини
Варимо повидло з червоної смородини на зиму – рецепт приготування смородинового повидла в домашніх умовах
Свіжі ягоди червоної смородини не можна зберігати більше двох днів, навіть в холодильнику. Щоб зберегти ягоди на зиму, їх заморожують або варять варення. Але найзручніше варити з червоної смородини повидло. Адже червона смородина містить стільки пектину, що навіть при відносно недовгому уварюванні набуває щільну консистенцію повидла. Продовжувати читання Варимо повидло з червоної смородини на зиму – рецепт приготування смородинового повидла в домашніх умовах