Груші – це дуже смачні та корисні фрукти, тому їх завжди шкода викидати. Грушеві дерева, в основному, дають великий урожай. І часто стається так, що певну частину плодів не вдається зібрати вчасно. Тому вони перестигають. А на деяких ще і з’являються пошкодження. Тоді у багатьох з’являється питання: для чого можна використати такі груші? А відповідь проста – для повидла. Продовжувати читання Смачне повидло з груш – як приготувати грушеве повидло на зиму, всі способи.
Тег для заготовки на зиму: Повидло з груш
Повидло з груш на зиму або як зробити грушеве повидло – смачний домашній рецепт.
Смачне повидло з груш готують з дуже стиглих або навіть більше, ніж стиглих плодів. У деяких рецептах для збагачення смаку додають прянощі, спеції, лимонну кислоту. Грушеве повидло рекомендується вживати людям, які мають труднощі з роботою нирок і печінки. Воно відмінно тонізує. Продовжувати читання Повидло з груш на зиму або як зробити грушеве повидло – смачний домашній рецепт.