Цей рецепт приготування абрикосового повидла без цукру дуже зручно заготовлювати на зиму тому що в самий розпал консервування потрібно дуже багато цукру, щоб і компоти вийшли і варення …, а приготування за цим рецептом дозволить заощадити сімейний бюджет і якість заготовленого продукту не постраждає. Навпаки, виходить смачний натуральний продукт. Продовжувати читання Смачне повидло з абрикосів без цукру – приготування повидла на зиму по домашньому рецепту.
Тег для заготовки на зиму: Повидло з абрикосів
Домашнє повидло з абрикосів – рецепт приготування абрикосового повидла з цукром.
З чого готується домашнє повидло? «З яблук або слив готують смачне повидло» – скажете Ви. «З абрикосів будемо варити густе повидло» – відповімо ми вам. Пробували таке? Тоді починаємо готувати! Продовжувати читання Домашнє повидло з абрикосів – рецепт приготування абрикосового повидла з цукром.