Компот з яблук, апельсина і лимона – домашня фанта на зиму

Компот з яблук, апельсина і лимона не просто дуже смачний, а фантастично смачний. Поціновувачи Фанти, спробувавши такий домашній консервований компот, в один голос говорять, що за смаком він схожий на популярний апельсиновий напій. Таку домашню Фанту я заготовляю на зиму без стерилізації і велика частина вітамінів, що міститься в свіжих фруктах не руйнується, а залишається в компоті. Продовжувати читання Компот з яблук, апельсина і лимона – домашня фанта на зиму

Грузинський салат з огірків і помідорів на зиму

Сьогодні планую робити дуже смачну овочеву заготовку на зиму. Це буде дуже простий у приготуванні грузинський салат з огірків і помідорів. Спробувавши приготувати його раз, ви будете робити заготовку з року в рік. Покроково оформлений рецепт з фото навчить вас легко і просто готувати салат з огірків і помідорів по-грузинськи. Продовжувати читання Грузинський салат з огірків і помідорів на зиму

Лікер з чорної смородини – смачна домашня настоянка на чорній смородині

Ароматний, в міру солодкий і злегка кислуватий лікер з чорної смородини, дбайливо приготовлений в домашніх умовах, не залишить байдужим навіть найбільш вибагливих гурманів. А зробити його дуже просто. Пропоную на суд господинь свій домашній рецепт з покроково зробленими фото. Продовжувати читання Лікер з чорної смородини – смачна домашня настоянка на чорній смородині

Домашня пастила з чорної смородини та ірги – натуральні солодощі на зиму

Така домашня заготовка на зиму як натуральна пастила з чорної смородини та ірги – відмінна заміна купленим в магазинах солодощам. Як правильно приготувати пастилу з цих ягід в домашніх умовах розповім в цьому рецепті, а покроково зроблені фото продемонструють процес приготування. Продовжувати читання Домашня пастила з чорної смородини та ірги – натуральні солодощі на зиму

Густе желе з червоної смородини – смачне та просте в приготуванні

Густе желе з червоної смородини дуже смачне та ароматне. Воно ніби саме розчиняється в роті. Такі корисні солодкі ласощі приготувати в домашніх умовах простіше простого. Ця заготовка на зиму сподобається всім домочадцям, а у господинь не виникне труднощів з приготуванням. Желе з порічок завжди виходить щільним, ніжним, напівпрозорим, з пікантним солодко-кисленьким смаком. Продовжувати читання Густе желе з червоної смородини – смачне та просте в приготуванні

Домашнє вишневе варення 5 хвилинка без кісточок

Якщо ваші домочадці обожнюють варення з вишні, то радимо вам поповнити колекцію рецептів солодких заготовок найпростішим і швидким способом запастися цими ласощами на зиму. Наша пропозиція – це вишневе варення без кісточок, яке досвідчені господині називають п’ятихвилинка. Так як варити варення будемо без кісточок, то ця процедура і займе найбільше часу. Продовжувати читання Домашнє вишневе варення 5 хвилинка без кісточок

Густе вишневе варення без кісточок – дуже смачне

У цей раз виношу на ваш суд простий рецепт приготування густого вишневого варення з приємною кислинкою, який можна без зайвих труднощів приготувати, скориставшись нехитрими порадам викладеними тут. Крім можливості використовувати цілі ягоди для випічки, густе вишневе варення без кісточок ідеально підходить як фруктовий наповнювач до домашнього йогурту, мороженого, а також, до простого бутерброду з маслом. Продовжувати читання Густе вишневе варення без кісточок – дуже смачне

Смачний компот з вишні з кісточками на зиму без закатки

У всіх кулінарних книгах пишуть про те, що вишня для заготовок повинна бути звільнена від кісточок. Якщо у вас є машинка для вибивання кісточок з вишні – то добре, але у мене такої машинки немає, а вишні достигає багато. Довелося навчитися готувати варення і компот з вишні з кісточками. На кожну банку обов’язково наклеюю етикетку, оскільки більше півроку зберігати такі заготовки з вишні з кісточками не варто, з’являється смак знаменитого Амаретто. Продовжувати читання Смачний компот з вишні з кісточками на зиму без закатки

Суничне варення п’ятихвилинка з лимонним соком – швидко та смачно

Суничне варення п’ятихвилинка, на мій погляд, найпростіше в приготуванні, але воно ж, і саме ароматне. Зберіть в долоньку кілька ягід суниці, і навіть коли ви з’їсте їх, звабливий суничний запах ще довго буде на ваших долоньках. Чудовий смак варення з суниці просто жене городян на галявини в сезон дозрівання ягід, щоб не тільки поласувати ними, але й зробити ароматні солодкі заготовки на зиму. Продовжувати читання Суничне варення п’ятихвилинка з лимонним соком – швидко та смачно

Варення з чайної троянди і полуниці – ароматна та смачна заготовка на зиму

Одна з найперших весняних ягід це красуня полуниця, і ягідку цю мої домочадці люблять як в сирому вигляді, так і у вигляді варення та джемів. Полуниця сама по собі ягода дуже ароматна, але цього разу я вирішила в полуничне варення додати пелюстки чайної троянди. І вийшло у мене неймовірно ароматне та смачне асорті – варення з чайної троянди і полуниці. Продовжувати читання Варення з чайної троянди і полуниці – ароматна та смачна заготовка на зиму