Смачне малинове варення в мультиварці

Розвиток технологій дає нам можливості робити приготування різних страв ще швидшим та зручнішим. Наприклад, завдяки появі такого чудового агрегату, як мультиварка, тепер можна готувати страви так, щоб в них зберігалися корисні речовини. І варення – це не виключення. Зараз ми розкажемо, як приготувати дуже смачне і запашне варення з малини в мультиварці. Продовжувати читання Смачне малинове варення в мультиварці

Як заготовити домашній ферментований чай з листя малини

З малинового листя можна варити чудовий чай. Але щоб він вийшов справді смачним та ароматним, не можна просто засушити листи та заливати їх окропом. Попередньо необхідно ці листочки ферментувати. Продовжувати читання Як заготовити домашній ферментований чай з листя малини

Солоні огірки в банках як в бочці без стерилізації

Раніше хрусткими солоними огірками могли смакувати лише ті, у кого був власний погріб. Адже вміли солити, а точніше квасити ці овочі, лише в бочках, які відправляли на зберігання в холодне місце. Кожна господиня мала особистий секрет, як квасити огірки, він передавався з покоління в покоління. Сучасні господарки, навпаки, зазвичай, не мають де зберігати велику бочку з солоними огірками, та й не в кожної з них збереглися бабусині рецепти. Але це не є перешкодою та приводом відмовитися від традиційних хрустких ласощів.

Продовжувати читання Солоні огірки в банках як в бочці без стерилізації

Мариновані огірки з перцем та лимонною кислотою – рецепт заготовки на зиму

Мариновані огірки – одна з найпопулярніших заготовок. Є десятки версій такої консервації, і зараз ми пропонуємо рецепт одної з найцікавіших – огірки з перцем та лимонною кислотою. Ця страва чудово смакує, гарно виглядає, а ще, є корисною для організму. Продовжувати читання Мариновані огірки з перцем та лимонною кислотою – рецепт заготовки на зиму

Корисне і смачне варення із соснових шишок

Варення можна варити практично з усього, навіть з молодих соснових шишок. Необхідно лише вчасно їх зібрати. Для приготування цієї страви треба зривати зелені шишки, і робити це в середині травня. Їх розмір повинен не перевищувати 3-4 сантиметра, але найсмачніше виходить варення з шишок 1,5-2 сантиметра.  Продовжувати читання Корисне і смачне варення із соснових шишок

Смачне варення з інжиру – простий рецепт варення з смоківниці в домашніх умовах

Інжир (смоківниця, смоква) – це не тільки дуже смачний, а ще і дуже корисний плід. Його регулярне вживання позитивно впливає на роботу серця. Саме тому інжир рекомендовано їсти в будь-якому вигляді. І варення з інжиру – не виключення. Продовжувати читання Смачне варення з інжиру – простий рецепт варення з смоківниці в домашніх умовах

Солоний гострий перець на зиму – простий рецепт

Гострий перець – це цікавий і пікантний додаток до страв, який сподобається всім, хто любить гостру їжу. Ми пропонуємо дуже простий рецепт солоного гострого перцю. На приготування такої заготовки вам не доведеться витрачати багато часу, а смак у неї просто відмінний. Продовжувати читання Солоний гострий перець на зиму – простий рецепт

Овочеве рагу з баклажанами і кабачками на зиму

Овочеве рагу – проста і смачна  страва. Але взимку її не так легко готувати, бо всі продукти стають значно дорожчими. Тому пропонуємо вам рецепт простої заготовки рагу на зиму. Продовжувати читання Овочеве рагу з баклажанами і кабачками на зиму

Маринуємо помідори без стерилізації

Мариновані помідори без стерилізації – це один з найпростіших та найшвидших способів приготування такої смачної заготовки. Ви витратите 45 хвилин і зможете зберігати помідорчики протягом 6-ти місяців.  Продовжувати читання Маринуємо помідори без стерилізації

Оригінальна смачна квашена капуста з овочами

Капусту можна квасити не тільки з морквою. Пропонуємо вам дуже простий рецепт неймовірно смачної капусти квашеної з овочами. Продовжувати читання Оригінальна смачна квашена капуста з овочами