Белевська пастила з яблук – це дуже смачно і корисно. Тому пропонуємо вам варіанти приготування таких солодощів. Продовжувати читання Белевська пастила з яблук в домашніх умовах: покроковий рецепт приготування – як зробити домашню Белевську пастилу
Тег для заготовки на зиму: Пастила з яблук
Домашня пастила з яблук: кращі рецепти приготування пастили з сирих яблук
Пастила – це чудові смачні солодощі які легко приготувати в домашніх умовах. Її можна готувати з різних фруктів. Зараз ми вам пропонуємо найкращі рецепти пастили з яблук. Продовжувати читання Домашня пастила з яблук: кращі рецепти приготування пастили з сирих яблук
Пастила з макухи: огляд найкращих рецептів приготування домашньої пастили з макухи
Після приготування різних соків часто лишається макуха. І її можна не викидати, а зробити з неї смачну пастилу. Ми розкажемо про технологію приготування солодощів на прикладі яблучної макухи, а в кінці приведемо рецепти пастили з інших фруктів. Продовжувати читання Пастила з макухи: огляд найкращих рецептів приготування домашньої пастили з макухи
Домашня пастила з яблук на зиму – як зробити яблучну пастилу в домашніх умовах.
Простий рецепт яблучної пастили розміститься на перших листках у вашій кулінарній книзі. Для приготування яблучного десерту беріть літні та осінні сорти. Також підійдуть кислі або кисло-солодкі на смак яблука. Такі плоди багаті на пектин, і повидло, з якого ви будете готувати пастилу — вийдуть гарної форми та з багатим смаком.
Продовжувати читання Домашня пастила з яблук на зиму – як зробити яблучну пастилу в домашніх умовах.
Пастила з Білого наливу з білком: Белевська яблучна пастила за старовинним рецептом
Білий налив відноситься до ранньостиглих сортів яблук. Плоди дуже солодкі й ароматні, але термін зберігання у них зовсім не довгий. Відразу ж після дозрівання яблука обсипаються на землю і починають гнити. Доводиться в екстреному порядку обробляти масу яблук, варити джеми, компоти, і намагатися якось урізноманітнити асортимент заготовок. Продовжувати читання Пастила з Білого наливу з білком: Белевська яблучна пастила за старовинним рецептом
Пастила з ранеток в духовці – приготування пастили з райських яблучок в домашніх умовах
Ранетки – це дуже дрібні яблучка, трохи крупніше вишні. Багато їх називають «Райськими яблучками» за їх дуже яскравий незвичайний кисло-солодкий смак і характерну терпкість. З них варять приголомшливе варення і природно, це не могли обійти стороною любителі пастили. Продовжувати читання Пастила з ранеток в духовці – приготування пастили з райських яблучок в домашніх умовах