Види субпродуктів, обробка і приготування субпродуктів – як їх правильно і смачно приготувати в домашніх умовах.

Умілі господині навчилися готувати багато корисних і поживних страв з внутрішніх органів тварин, які добре куштувати так само як і м’ясні страви. Наприклад, голова, серце та нирки є головними інгредієнтами сальтисону, з крові та кишок виходить смачна соковита кров’янка, легені та серце є ідеальною начинкою пиріжків та млинців, а печінка, так взагалі, є рекордсменом із кількості страв, які можна з нею приготувати.

Продовжувати читання Види субпродуктів, обробка і приготування субпродуктів – як їх правильно і смачно приготувати в домашніх умовах.

Як почистити кишки для домашньої ковбаси.

Той хто часто робить домашню ковбасу знає, що найсмачніша ковбаса виходить в натуральній оболонці, яко і є звичайні свинячі кишки. Їх можна купити на ринку або в супермаркеті, а можна заготовити про запас самостійно. Про те як зробити це правильно і піде далі мова. Продовжувати читання Як почистити кишки для домашньої ковбаси.