Мочені яблука в домашніх умовах – перевірений рецепт як приготувати мочені яблука на зиму.

Це простий і смачний рецепт мочених яблук, які виходять хрумкими та твердими. Продовжувати читання Мочені яблука в домашніх умовах – перевірений рецепт як приготувати мочені яблука на зиму.

Мочена журавлина на зиму або простий рецепт, як зробити заготовки з журавлини без варіння.

Журавлина – відома у нас ягідка, яку ви бачите на ринках або у квашеній капусті. Вона має корисні антиоксиданти та вживається для запобігання простудних захворювань або для зняття жару. Мочена журавлина – часта гостя на українських столах як у свята, так і у будні. Все, що треба для рецепта – чиста вода та плоди журавлини. Вам її навіть не потрібно кип’ятити, або ж додавати якісь спеції. Ось так, із мінімумом зусиль ягоди, збережуть усі вітаміни й кожен з вашої родини буде тепло вдячний вам за піклування про його дорогоцінне здоров’я.

Продовжувати читання Мочена журавлина на зиму або простий рецепт, як зробити заготовки з журавлини без варіння.

Квашена брусниця – рецепт заготовки без цукру. Як зробити мочену брусницю на зиму.

Квашена брусниця без варіння – хороша тим, що повністю зберігає в ягодах корисні речовини, а відсутність в рецептурі цукру – дозволяє використовувати такі заготовки з брусниці як для солодких страв або напоїв, так і як основу для соусів. Продовжувати читання Квашена брусниця – рецепт заготовки без цукру. Як зробити мочену брусницю на зиму.

Брусниця мочена на зиму без варіння – як приготувати мочену брусницю в банках.

Заготовлена на зиму за цим рецептом мочена брусниця без варіння підійде навіть тим господиням, які проживають в міських квартирах, де немає льоху і відсутній підвал. Адже зимою, корисні ягідки потрібні міським жителям не менше, ніж щасливим власницям будиночків в сільській місцевості. А приготовлену таким способом брусницю можна зберігати навіть у міській квартирі. Продовжувати читання Брусниця мочена на зиму без варіння – як приготувати мочену брусницю в банках.

Груші мочені з брусницею. Як мочити груші на зиму в домашніх умовах – простий рецепт домашньої заготовки.

Думаючи, що приготувати з груш на зиму, натрапила на рецепт: груші мочені з ягодою брусницею. Приготувала – вся сім’я просто в захваті. Впевнена, що багатьом господиням припаде до смаку такий оригінальний, насичений вітамінами і, в той же час, простий рецепт домашньої заготовки груші. Хочете отримати повну вітамінів, смачну і оригінальну закуску – тоді починаємо готувати. Продовжувати читання Груші мочені з брусницею. Як мочити груші на зиму в домашніх умовах – простий рецепт домашньої заготовки.

Мочені яблука і патисони в банках або бочці – рецепт приготування мочених яблук з патисонами на зиму.

Мочені яблука для багатьох – найсмачніші ласощі. Приготування їх на зиму не забирає багато часу і сил. Якщо Ви ще не знаєте як мочити яблука на зиму, та ще й разом з патиссонами, то цей рецепт для Вас. Продовжувати читання Мочені яблука і патисони в банках або бочці – рецепт приготування мочених яблук з патисонами на зиму.

Сливи мочені – рецепт незвичайної заготовки на зиму. Як мочити сливи за старовинним рецептом.

Якщо вирішили заготовити мочені сливи, то цей старовинний рецепт, перевірений роками. Розповіла мені його моя бабуся (жителька села), яка часто маринувала сливи цим способом. Хочу поділитися таким чудовим, смачним і зовсім не трудомістким рецептом незвичайної заготовки.

Продовжувати читання Сливи мочені – рецепт незвичайної заготовки на зиму. Як мочити сливи за старовинним рецептом.