Малосольні гливи – простий і швидкий рецепт

Гливи досить жорсткі гриби, тому їх не можна використовувати в звичайних грибних стравах. При смаженні, вони стають жорсткі і трохи «гумові». Але, якщо їх замаринувати або засолити, вони будуть просто ідеальні. Як приготувати малосольні гливи, ми і поговоримо. Продовжувати читання Малосольні гливи – простий і швидкий рецепт

Малосольні печериці – закуска на швидку руку

Шампіньйони – одні з небагатьох грибів, які можна їсти в будь-якому вигляді, навіть в сирому. Хоча, краще не експериментувати з екзотичною кухнею, і використовувати роками перевірені рецепти. Тим більше, що малосольні печериці підійдуть і для салатів, і в якості самостійної закуски. Продовжувати читання Малосольні печериці – закуска на швидку руку