Домашнє копчене сало або сало по-закарпатськи (по-угорськи). Як приготувати копчене сало в домашніх умовах. Рецепт покроковий з фото

Копчене сало – це дуже смачна традиційна українська закуска. Вона є ідеальним додатком до горілки, також дехто їсть таке сало і з пивом. А ще, його просто можна класти на хліб, намащений часником, та використовувати такі канапки в якості перекусу. Коротше кажучи – варіантів дуже багато. Продовжувати читання Домашнє копчене сало або сало по-закарпатськи (по-угорськи). Як приготувати копчене сало в домашніх умовах. Рецепт покроковий з фото

Гусак або качка гарячого копчення.

Пропонуємо приготувати копчену домашню птицю за оригінальним рецептом. Комусь буде більше до душі запечена таким способом  качка, а хтось віддасть перевагу курці чи куріпці. Також можете взяти гуску чи будь-яку іншу зі свійських птахів. Додавання пряних спецій буде сприяти більш тривалому збереженню готової страви, а смак такого м’яса стане вашим улюбленим. Продовжувати читання Гусак або качка гарячого копчення.

Копчення м’яса в коптильні в домашніх умовах: саморобні коптильні, способи копчення.

Копчення, основи якого ми зараз розповімо, дозволяє м’ясним продуктам зберігатися дуже довго. При цьому, будь-який продукт стає дуже пікантним на смак і приємним на запах. Коптити можна окосту, грудинку, ковбаси, сало, птицю тушками і будь-яку рибу. Для копчення підходять тільки великі м’ясні чи рибні шматки – від цього залежить соковитість кінцевого продукту. Якщо взяти м’ясо або сало невеликими шматками, то вони, під дією диму усохнуть і стануть жорсткішими.

Продовжувати читання Копчення м’яса в коптильні в домашніх умовах: саморобні коптильні, способи копчення.