Смачна домашня шинка Жамбон – рецепт як приготувати шинку по французьки

Французи завжди знали, як смачно приготувати м’ясо. Вони створили безліч рецептів одним з яких ми зараз поділимося з вами. Продовжувати читання Смачна домашня шинка Жамбон – рецепт як приготувати шинку по французьки

Копчене філе – копчення можливе навіть на плиті в квартирі

Копчене філе – це дуже смачна страва. Звісно ж, його можна придбати в магазині або на базарі, але щоб воно вийшло ідеальним – краще приготувати страву самостійно. До того ж, зробити пристрій, який замінить повноцінну коптильню – це не так  складно. Продовжувати читання Копчене філе – копчення можливе навіть на плиті в квартирі

Копчення окоста свинячого в домашніх умовах – особливості гарячого і холодного копчення окостів.

Окіст свинячий прокопчений – це один з найпопулярніших м’ясних видів продукції, а також – копченої консервації, який  можна виготовити і в домашніх умовах.  Копчення вберігає сире м’ясо від паразитів та псування та додає йому апетитного аромату диму. Ознайомтесь із цими  рецептами та спробуйте приготувати таким чином окіст для себе та для ваших гостей. Продовжувати читання Копчення окоста свинячого в домашніх умовах – особливості гарячого і холодного копчення окостів.

Гусак або качка гарячого копчення.

Пропонуємо приготувати копчену домашню птицю за оригінальним рецептом. Комусь буде більше до душі запечена таким способом  качка, а хтось віддасть перевагу курці чи куріпці. Також можете взяти гуску чи будь-яку іншу зі свійських птахів. Додавання пряних спецій буде сприяти більш тривалому збереженню готової страви, а смак такого м’яса стане вашим улюбленим. Продовжувати читання Гусак або качка гарячого копчення.

Холодне копчення птиці (курка, качка, гусак і інші) в домашніх умовах.

Хочете зберегти надовго тушки такої домашньої птиці як качка, курка, гусак або індичка? Спробуйте закоптити їх на зиму в домашніх умовах методом холодного копчення. Цей метод простий і доступний, а копченості з птиці, приготовані по ньому, виходять ароматними, соковитими і смачними.

Продовжувати читання Холодне копчення птиці (курка, качка, гусак і інші) в домашніх умовах.

Копчення м’яса в коптильні в домашніх умовах: саморобні коптильні, способи копчення.

Копчення, основи якого ми зараз розповімо, дозволяє м’ясним продуктам зберігатися дуже довго. При цьому, будь-який продукт стає дуже пікантним на смак і приємним на запах. Коптити можна окосту, грудинку, ковбаси, сало, птицю тушками і будь-яку рибу. Для копчення підходять тільки великі м’ясні чи рибні шматки – від цього залежить соковитість кінцевого продукту. Якщо взяти м’ясо або сало невеликими шматками, то вони, під дією диму усохнуть і стануть жорсткішими.

Продовжувати читання Копчення м’яса в коптильні в домашніх умовах: саморобні коптильні, способи копчення.

Копчений кролик – рецепт як приготувати копченого кролика в домашніх умовах.

Що може бути смачніше ароматного і дуже ніжного копченого м’яса кролика? Спробуйте приготувати справжній делікатес по цьому простому, домашньому рецепту.

Продовжувати читання Копчений кролик – рецепт як приготувати копченого кролика в домашніх умовах.