Консервована домашня ковбаса в банці – оригінальний спосіб як зберігати домашню ковбасу.

Домашня ковбаса – це дуже смачно, але псується така їжа досить швидко. І щоб продовжити її термін придатності, можна зберігати таку ковбасу в банках. Ми зараз розкажемо, як саме це робити. Продовжувати читання Консервована домашня ковбаса в банці – оригінальний спосіб як зберігати домашню ковбасу.

Домашня копчена ковбаса – рецепт приготування копченої свинячо-яловичої ковбаси в домашніх умовах.

Закоптити ковбасу можна і вдома. Це не так складно, якщо знати про всі нюанси. Саме про них ми зараз і розкажемо. Продовжувати читання Домашня копчена ковбаса – рецепт приготування копченої свинячо-яловичої ковбаси в домашніх умовах.

Копчена домашня свиняча ковбаса – приготування свинячої ковбаси в домашніх умовах.

Готується цей домашній рецепт ковбаси з жирного м’яса свіжо зарізаної свині. Зазвичай наші предки цю роботу робили пізно восени або взимку, коли вже починалися морози та м’ясо не псувалося. Натуральна свиняча ковбаса смачна і корисна, адже вона приготовлена повністю з натуральних продуктів: вичищені і оброблені кишки наповнюються свіжим м’ясом зі спеціями. Рецепт, звичайно, не простий, але результат вартий того, щоб трошки попрацювати. Продовжувати читання Копчена домашня свиняча ковбаса – приготування свинячої ковбаси в домашніх умовах.

Домашня ковбаса гарячого копчення – як зробити смачну ковбасу гарячого копчення.

Такий натуральний продукт, як домашня ковбаса гарячого копчення, доведеться до столу в кожній родині. Запашна, апетитна, без будь-яких добавок, вона – справжній делікатес. Готується ця ковбаска всього-то пару годин, а зберігається – місяцями. Продовжувати читання Домашня ковбаса гарячого копчення – як зробити смачну ковбасу гарячого копчення.

Домашня копчена ковбаса з гусака – як зробити копчену ковбасу з м’яса птиці в домашніх умовах.

Копчена ковбаса з гусака, а точніше, з його грудинки – у цінителів є справжнім делікатесом, який легко приготувати в домашній коптильні. Адже домашня ковбаса з м’яса птиці, навіть якщо вона копчена, все одно вважається дієтичною. Продовжувати читання Домашня копчена ковбаса з гусака – як зробити копчену ковбасу з м’яса птиці в домашніх умовах.

Полендвіца – філейна домашня копчена ковбаса – простий рецепт як зробити полендвіцу в домашніх умовах.

Філейна копчена ковбаса в домашніх умовах робиться за найрізноманітнішими рецептами. Нашу заготовку готуємо з цільного свинячого філе, яке не рубається і не поміщається в кишку, яку найчастіше використовують в якості шкурки. Продовжувати читання Полендвіца – філейна домашня копчена ковбаса – простий рецепт як зробити полендвіцу в домашніх умовах.

Димна домашня ковбаса холодного копчення – приготування смачної копченої ковбаси в домашніх умовах.

Спробуйте приготувати за цим рецептом димну ковбасу холодного копчення вдома. Ви отримаєте смачний м’ясний виріб, який може зберігатися тривалий час. Така домашня ковбаса готується з натуральних продуктів, тому, дуже корисна. Можна сміливо сказати, що це делікатес, який прикрасить будь-який стіл. Продовжувати читання Димна домашня ковбаса холодного копчення – приготування смачної копченої ковбаси в домашніх умовах.