Вогненні запаси: що можна приготувати з гіркого перцю на зиму

Багато господинь добре знайомі з гірким стручковим перцем. При додаванні його до страв треба знати чітку межу, щоб їжа не отримала «неможливу гостроту». Варто пам’ятати, що крім аромату та оригінального пікантного смаку гіркий перець радує ще й лікувальними властивостями. Тому дбайливі господині цікавляться, як правильніше заготовлювати його, щоб зимою подарувати рідним неповторний смак домашніх страв з пікантними нотками.

Продовжувати читання Вогненні запаси: що можна приготувати з гіркого перцю на зиму

Консервований гіркий стручковий перець на зиму без стерилізації

Якщо ви любите гострі страви – то гіркий стручковий перець завжди має бути під рукою. Але в свіжому вигляді він псується. І ось в такій ситуації на допомогу приходить консервування. Продовжувати читання Консервований гіркий стручковий перець на зиму без стерилізації

Болгарський перець, смажений з часником на зиму без стерилізації

Така заготовка смаженого перцю на зиму може бути самостійною стравою, закускою, виступати як гарнір до страв з м’яса. Готується вона вмить. За смаком перець вийде, як тільки що засмажений, з приємною гостротою, соковитий, збереже насичений колір. Продовжувати читання Болгарський перець, смажений з часником на зиму без стерилізації